Vælg Sprog
Min profil

Presale Spotify

Hvis du ønsker at købe VIP Meet & Greet pakke - klik her


Hvis du ønsker at købe VIP Early Entry pakke - klik her

 


Majid Jordan

Majid Jordan

Salg overstået

LukketInfo

MAJID JORDAN DR KONCERTHUSET, STUDIE 1 28. MARTS

 

 

Efter en totalt udsolgt koncert i Pumpehuset i juni 2016, vender Drake-protegeerne Majid Al Maskati og Jordan Ullman aka Majid Jordan tilbage til DK i det nye år med nyt album i rygsækken.

 

Den canadiske duo har for nyligt offentliggjort titel og udgivelsesdato for deres andet album. ‘The Space Between’ udkommer 27. oktober, og følger efter duoens selvbetitlede debutalbum der udkom i februar 2016. Parret skabte allerede tidligere i år røre i R’n’B kredse med to udgivelser fra det kommende projekt, singlerne ”Phases” og ”One I Want” feat. deres OVO labelmate PARTYNEXTDOOR (som du btw også kan opleve i Studie 1 den 26.2).

 

Lyt til ”Phases” her: https://www.youtube.com/watch?v=rlh5idBmVto

Tjek ”One I Want” feat. PARTYNEXTDOOR her: https://www.youtube.com/watch?v=MA0Htg-2rtg

 

Tredje track “My Imagination” feat. Dvsn landede i sidste uge, lyt med her: http://ovosound.io/myimagination

På ”My Imagination” synger Majid Al Maskati den lækre vokal i første vers, og dvsn, der ligesom Majid Jordan er signet på Drakes OVO-pladeselskab, for andet vers. Sangen er et fedt R’n’B track der handler om at tage et break fra kærligheden.

 

Den unge Toronto-r&b-duo kom for alvor i verdens søgelys, da de tilbage i 2013 medproducerede og lagde vokal til Drakes mega-hit ”Hold On, We’re Going Home”, og de er som nævnt signet til Drakes OVO-selskab.

 

Gaffa var tilstede ved bandets kocert i Pumpehuset, og skrev bla.:

 

”.. Showet er, ligesom deres musik, præget af minimalisme og udover lidt lyseffekter er hele affæren båret af Majid og Jordan selv, der med en sans af afslappet selvsikkerhed får det til at se let ud. Ikke overraskende centrerer meget af koncerten sig om Majid, der med overbevisning tager os igennem de sjælfulde og til tider høje toner, der kendetegner duoens musik...”

”... Deres soniske lydbillede af moderne r&b kombineret med Majids passionerede vokal og Jordans interessante produktion får hele koncerten til at forløbe præcis, som den skal...”

 

http://majidjordan.com/

Dato / sted

  Dato & Tid Arrangementets navn Spillested Arrangør Billetpris inkl. billetgebyr
21:00
Onsdag, 28/03/18
Majid Jordan
Studie 1, DR Koncerthuset Live Nation & DR ...
310.00 DKK
+ gebyrer og evt. leveringsomkostninger