Vælg Sprog
Min profil

Flashdance

Vi laver nogle enkelte, helt specielle festaftener hvor en kendt entertainer varmer op inden musicalen, og efter tæppefald er der festligt AFTERPARTY med LIVE BAND. Der bliver ekstra gang i den, og billetterne koster ikke mere end til de almindelige shows.

NB. Når du køber billetter til V.I.P shows med afterparty til Flashdance The Musical i Musikhuset, så bliver du automatisk registreret i Falconer Backstage. Falconer Backstage er en loyalitetsordning, hvor du får masser af fordele uden at betale kontingent og accepterer vores købsbetingelser. Ved køb giver du The One And Only Company og Musikhuset Aarhus tilladelse til at sende dig info og gode tilbud (via e-mail, sms, alm. post, digitale medier, målrettede annoncer) om musicals og arrangementer, som de står bag eller er med til at arrangere. Du kan til hver en tid afmelde dig igen.


Flashdance The Musical

Flashdance The Musical

Start køb

Tryk på "Køb billet" for at påbegynde billetkøbet.Info

Silas Holst og Sicilia Gadborg i stort musical-hit

Genoplev den ikoniske kærlighedsfilm Flashdance, der i 2019 rammer Musikhuset i en ny, stor dansk musicalversion med Silas Holst og Sicilia Gadborg i hovedrollerne.

Flashdance The Musical er fortællingen om en ung, stærk kvinde, der kæmper for at udleve sin drøm som professionel danser. Hun møder mange udfordringer på sin vej, men i kampen om at forfølge hendes drøm erfarer hun, at kærligheden er det vigtigste brændstof i vejen hertil.

Med et stort live-band, landets dygtigste dansere og et stærkt ensemble med Silas Holst og Sicilia Gadborg i hovedrollerne kan du allerede nu glæde dig til en storslået,festlig og meget romantisk musicaloplevelse, der tager dig med tilbage til 1980’erne med hits som: What A Feeling, Maniac, I Love Rock & Roll og mange flere.

Dato / sted

  Dato & Tid Arrangementets navn Spillested Arrangør Billetpris inkl. billetgebyr
20:00
Torsdag, 25/04/19
Flashdance The Musical
Flashdance The musical - V.I.P show med afterpa...
Store Sal, Musikhuset Aarhus Musikhuset Aarhus
268,00 - 1045,00 DKK
+ kortgebyr og evt.
leveringsgebyr
20:00
Fredag, 26/04/19
Flashdance The Musical
Flashdance The musical - V.I.P show med afterpa...
Store Sal, Musikhuset Aarhus Musikhuset Aarhus
268,00 - 1045,00 DKK
+ kortgebyr og evt.
leveringsgebyr